Geitonia Mas

Welcome to Geitonia Mas “Our Neighborhood”

           Crowdfunding tool for Neighborhoods

Menu
You must register first

Όροι χρήσης και λειτουργίας του Geitoniamas.net

Oι ακόλουθοι κανόνες, ισχύουν για όλους, για όλα τα μέλη τα οποία είναι εγγεγραμμένα στο φόρουμ μας και για όλους τους επισκέπτες που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες (φορουμ, προφιλ, κλπ.) του Geitoniamas.net. Παρακαλείστε να διαβάσετε προσεκτικά τους Όρους Χρήσης του φόρουμ πριν την εγγραφή σας και να ανατρέξετε όποτε χρειαστείτε στο παρακάτω κείμενο για όποια αναγκαία ή χρήσιμη διευκρίνιση. Οι ακόλουθοι Όροι Χρήσης θεσπίστηκαν για την διασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής των συζητήσεων σε αυτό το forum και μπορούν να αλλάξουν οποιαδήποτε στιγμή σύμφωνα με την κρίση των διαχειριστών.

1.            Οι δημοσιεύσεις πρέπει να γράφονται στα Eλληνικά, όπου αυτό είναι εφικτό, εκτός και πρόκειται για ορολογία και τεχνικούς όρους. Απαγορεύονται τα greeklish. Αυτό γίνεται για να είναι όλες οι δημοσιεύσεις ομοιόμορφες και ευανάγνωστες. Επίσης η αναζήτηση ενός άρθρου γίνετε πιο εύκολα όταν όλα είναι γραμμένα στην Ελληνική γλώσσα.

2.            Κάθε είδους φραστική επίθεση σε άλλο εγγεγραμμένο μέλος του φόρουμ,θα αποτελεί αφορμή αυτόματης διαγραφής του ,από το φόρουμ. Απαγορεύονται αυστηρώς τα ιβριστικά σχόλια. Επίσης,κάθε είδους κοροιδευτικά σχόλια,εναντίον κάποιας δημοσίευσης μας ή και προς κάποιο σχόλιο,κάποιου μέλους του φόρουμ μας απαγορεύονται αυστηρώς. Δεν επιτρέπονται προσβλητικά και ρατσιστικά σχόλια καθώς αυτό μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις μεταξύ των μελών. Αν υπάρξει τέτοια συμπεριφορά το θέμα θα κλειδώνεται. Σεβαστείτε τα υπόλοιπα μέλη χωρίς να προσβάλλετε τα “πιστεύω” τους, τη θρησκεία τους, την καταγωγή τους, τις απόψεις τους, το στυλ τους. Τέτοιες συμπεριφορές μας αναγκάζουν να προβούμε σε άμεση διαγραφή του Μέλους. Γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί.

3.            Οι δημοσιεύσεις και το περιεχόμενο που αποτελεί προϊόν εργασίας της ιστοσελίδας μας, αποτελούν κτήμα (πνευματικά δικαιώματα) του Geitoniamas.net. Οι δημοσιεύσεις και το περιεχόμενο που αποτελεί προϊόν εργασίας τρίτων, αποτελούν κτήμα των δημιούργων τους. Σε περίπτωση αναδημοσίευσης κειμένου άλλου συγγραφέα, παρακαλείστε να προβείτε σε σχετική αναφορά. Σε περίπτωση που αναφερθεί σχετικό παράπτωμα, από τον αρχικό συγγραφέα, για κείμενο που έχει γραφτεί εδώ χωρίς την άδεια του, το κείμενο θα τροποποιείτε αναλόγως, άμεσα και χωρίς άλλη ειδοποίηση από την Διοικητική Ομάδα του φόρουμ. Απαγορεύεται αυστηρά η οποιαδήποτε αντιγραφή και αναπαραγωγή όλων των πληροφοριών και άρθρων του Geitoniamas.net.

4.            Οι δημοσιεύσεις στο φόρουμ αυτό η χρήση του Geitoniamas.net, και η ενεργή συμμετοχή σε αυτό οφείλουν να συμφωνούν με τους ακόλουθους κανόνες οι οποίοι θεσπίστηκαν με σκοπό τη διασφάλιση της ομαλότερης δυνατής διεξαγωγής των συζητήσεων, την αποφυγή προβλημάτων, παρεξηγήσεων και απρόβλεπτων καταστάσεων. Παρακαλούμε ελέγξτε τις επιμέρους κατηγορίες του φόρουμ για τυχόν ύπαρξη συμπληρωματικών κανόνων και ανακοινώσεων, τα οποίοι ισχύουν παράλληλα με τους παρόντες Όρους Χρήσης.

5.            Δεν επιτρέπεται στο προφίλ σας να βρίσκεται προσβλητικό υλικό. Νοείται ως τέτοιου είδους υλικό ακόμα και η προσβλητική τροποποίηση κάποιου ονόματος άλλου μέλους ή υπογραφής, προσωπικών τίτλων κλπ… Οποιοδήποτε μέλος βρεθεί να φέρει τέτοιους τίτλους στο προφίλ του ή και εικόνες προσβλητικού περιεχομένου ως avatar θα Διαγραφεί άμεσα.ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η αναφορά, ανάρτηση, δημοσίευση συνδέσμων προς υλικό που είναι παράνομο, επιβλαβές, απειλητικό, προσβλητικό, επιζήμιο, δυσφημιστικό, χυδαίο, βίαιο, υβριστικό, ρατσιστικό η με άλλον τρόπο αποδοκιμαστέο, παραβιάζει την προσωπικότητα και τα προσωπικά δεδομένα άλλων, προκαλεί συναισθήματα μίσους, η/ και οποιοδήποτε άλλο συνιστάμενο ποινικό αδίκημα.

6.            Κάθε μέλος δικαιούται να διατηρεί ένα μόνο λογαριασμό στο Geitoniamas.net. Η εγγραφή του ίδιου χρήστη με πολλαπλούς λογαριασμούς με σκοπό την παραποίηση γεγονότων, η την εξαπάτηση των άλλων χρηστών απαγορεύεται, εκτός αν συντρέχει λόγος. Η διεύθυνση ΙΡ καταγράφεται. Η διαγραφή των δεύτερων και τρίτων λογαριασμών γίνεται άμεσα.

7.            Η διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, η πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων, η ποιότητα και η πληρότητα των υπηρεσιών άλλων ιστοτόπων και σελίδων στα οποία υπάρχουν παραπομπές μέσω δεσμών, δεν ελέγχεται. Η ακέραια σχετική ευθύνη ανήκει στα αντίστοιχα sites . Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι το Geitoniamas.netενστερνίζεται η αποδέχεται το περιεχόμενο η τις υπηρεσίες των ιστοτόπων στους οποίους υπάρχουν παραπομπές, η ότι συνδέεται με αυτά κατά οποιονδήποτε άλλο τρόπο.

8.            Τα μηνύματα πρέπει να δημοσιεύονται στη Θεματική Ενότητα που σχετίζεται με το περιεχόμενό τους. Φροντίστε έτσι ώστε ο τίτλος να είναι σχετικός με το μήνυμα και κατατοπιστικός. Στην περίπτωση δημοσίευσης σε λάθος ενότητα ή χρήσης λανθασμένου, ανεπαρκούς ή παραπλανητικού τίτλου, οι Μοderators έχουν το δικαίωμα μετακίνησης και μορφοποίησης του τίτλου των μηνυμάτων κατάλληλα. Πριν δημιουργήσετε νέο Θέμα Συζήτησης, ελέγξτε μήπως το θέμα συζητείται ήδη αλλού, η έχει καλυφθεί στο παρελθόν. Χρησιμοποιείστε τη δυνατότητα "Εύρεσης" [Search] για να εντοπίσετε το υλικό που σας ενδιαφέρει.

9.            Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ονόματα η υποκοριστικά που να μην προκαλούν αντιπάθεια η να ενοχλούν τα αλλά μέλη. Εάν γίνει αντιληπτό ότι κάποιο όνομα η υποκοριστικό ενοχλεί την ολομέλεια τότε το μέλος θα απομακρύνεται. Παρακαλούμε λάβετε αυτά υπ' όψιν όταν δημιουργείτε την έγγραφή σας.

10.          ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η δημοσίευση, διακίνηση, διαφήμιση, διάθεση κλπ., πορνογραφικού υλικού, ενοχλητικών διαφημίσεων (spam), ευαίσθητων προσωπικών στοιχείων, υλικού που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα, «πειρατικού λογισμικού» και συναφή (warez, cracks, keygens κ.α.) κλπ. Σε περίπτωση που χρήστες - μέλη του Geitoniamas.netανταλλάσσουν μεταξύ τους μέσω προσωπικών μηνυμάτων, e-mail, δικτύων ανταλλαγής αρχείων κλπ, υλικό συναφές με τα προαναφερθέντα, το Geitoniamas.netουδεμία ευθύνη φέρει. Ειδικότερα, η διακίνηση, διαφήμιση, διάθεση κλπ., ενοχλητικών διαφημίσεων (spam), απαγορεύεται και μέσω προσωπικών μηνυμάτων. Δημοσίευση torrents, warezlinks η οποιαδήποτε άλλη περίπτωση πειρατίας ή παράνομου περιενχομένου δεν επιτρέπεται στο forum του Geitoniamas.net. Αυτό το παράπτωμα θα επιφέρει ban και διαγραφή της δημοσίευσης άμεσα.

11.          ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η δημοσιοποίηση προσωπικών μηνυμάτων άλλων χρηστών, ΧΩΡΙΣ την προηγούμενη άδεια από τον αποστολέα του μηνύματος. Τα προσωπικά μηνύματα αποτελούν προσωπικές συζητήσεις μεταξύ των χρηστών και ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να χρησιμοποιούνται ως επιχειρήματα σε δημόσιες συζητήσεις.

Εφαρμογή Κανόνων Χρήσης – Συντονιστές / Διαχειριστές

Tην εφαρμογή των κανόνων χρήσης των υπηρεσιών τουGeitoniamas.net. επιτηρούν οι επόπτες - συντονιστές. Οι επόπτες - συντονιστές είναι μέλη του Forum με πρόσθετα δικαιώματα και υποχρεώσεις σχετιζόμενα με τη διαχείρισή του, που ορίζονται από το Διοικητικό Συμβούλιο του Geitoniamas.net.

Σε περίπτωση που κάποιο μέλος παραβεί είτε κατ' επανάληψη, είτε σε μεγάλη έκταση τους κανόνες χρήσης του forum, οι Συντονιστές / Διαχειριστές έχουν το δικαίωμα, κατά σειρά:

1.            Να συστήσουν στα παρεκτρεπόμενα μέλη τη συμμόρφωση με τους κανόνες χρήσης του Forum,

2.         Να διορθώσουν μηνύματα στα σημεία όπου παραβιάζονται οι κανόνες χρήσης ή να τα διαγράψουν εντελώς

3.         Να αποκλείσουν στο μέλος τη δυνατότητα αποστολής κειμένων σε ολόκληρο το Forum ή σε τμήμα του

4.     Σε περίπτωση επανειλημμένης και συστηματικής παραβίασης των κανόνων χρήσης από κάποιο μέλος, καταρχήν να προειδοποιήσουν και στη συνέχεια να προβούν στην ολοκληρωτική διαγραφή του από μέλους του Forum.

5.       Ο αποκλεισμός συγκεκριμένου μέλους από συγκεκριμένη λειτουργία ή ακόμα και από την πρόσβαση στο Forum μπορούν επεκταθούν αυτόματα σε νέα ονόματα χρήστη (usernames) στην περίπτωση που οι Συντονιστές / Διαχειριστές έχουν σοβαρές ενδείξεις ότι αυτά έχουν δημιουργηθεί από παλαιότερα μέλη στα οποία είχε απαγορευτεί η πρόσβαση.

Αποποίηση ευθύνης

H χρήση των πληροφοριών που παρέχονται στο Geitoniamas.netαποδέχεστε οτι γίνεται με δική σας ευθύνη. Το Geitoniamas.netδεν εγγυάται ότι οι πληροφορίες που διατίθενται είναι πάντα σωστές, όλοι ξέρουμε οτι καμία πρόβλεψη δεν είναι 100% σίγουρη παντα μπορούν να υπάρχουν λάθη και αβεβαιότητες και πρέπει πάντα να λαμβάνεται υπόψη την πιθανότητα λανθασμένης πρόγνωσης. Δεν ευθυνόμαστε για οποιαδήποτε ζημιά η οποία μπορεί να προκληθεί από οποιοδήποτε λάθος ή έλλειψη πληροφόρησης, διακοπή ή καθυστέρηση παροχής των πληροφοριών. Σε καμία περίπτωση το Geitoniamas.netδεν έχει καμία ευθύνη για άμεση ή έμμεση ζημιά που μπορεί να προκύψει από τη χρήση των πληροφοριών που παρέχονται εδώ. Ο χρήστης αποδέχεται ότι αυτή η αποποίηση ευθύνης ισχύει για όλες τις πληροφορίες που διατίθενται στο Geitoniamas.net. To περιεχόμενο και οι υπηρεσίες του Geitoniamas.netαποτελούν ιδιοκτησία του και διατίθενται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση τους, σε οποιοδήποτε άλλο μέσο καθώς και για εμπορικούς σκοπούς, χωρίς γραπτή άδεια του Geitoniamas.net. Όλες οι δημοσιεύσεις εκφράζουν τις απόψεις και τη γνώμη των συντακτών τους και όχι των διαχειριστών ή συντονιστών της σελίδας (εκτός των δημοσιεύσεων των ιδίων) και ως εκ τούτου δεν είναι υπεύθυνοι για αυτές. Δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση η αναδημοσίευση άρθρων και δημοσιεύσεων που υπάρχουν στην σελίδα.

Πολιτική Διαχείρησης Πρoσωπικών Δεδομένων

Το Geitoniamas.net δεν μοιράζεται τα στοιχεία των μελών του με τρίτους παρά μόνο όπου χρειάζεται για την ομαλή λειτουργία των υπηρεσιών του.